Atag One handleiding (Nederlands - 28 pagina's) (2024)

Atag thermostaten ·

6.9 · 1

PDF handleiding · 28 pagina's Nederlands

Atag One

Korte installatiehandleiding

Quick start guide

Schnellstartanleitung

Guide d’installation rapide

Guida rapida

NL

One

GB

D

F

I

Handleiding

Bekijk hier gratis de handleiding van de Atag One. Deze handleiding valt onder de categorie thermostaten en is door 1 mensen gewaardeerd met een gemiddelde van een 6.9. Deze handleiding is beschikbaar in de volgende talen: Nederlands, Engels.Heeft u een vraag over de Atag One of heeft u hulp nodig?Stel hier je vraag

Atag One handleiding (Nederlands - 28 pagina's) (3)

Hulp nodig?

Heb je een vraag over de Atag en staat het antwoord niet in de handleiding?

  • Ontvang updates bij oplossingen
  • Krijg antwoord op je vraag

Vraag en antwoord

Aantal vragen: 4

M

Marjolijn 4 januari 2024

Doeltemperstuur 15 gr en toch 24 graden in huis! Temperatuur kan niet lager. Buitentemperatuur is 8.6 graden!?!?!

zoom-inBekijk foto

Typ hier je reactie

J

J.D. Muts4 november 2022

Hoe stel ik via de thermostaat handmatig de ecofunctie in van de ketel (i28 EC)

Typ hier je reactie

L

Laurens Voss3 juli 2024

hoe stel ik zomerstand in

Typ hier je reactie

C

Christ van Loenhout26 december 2023

wachtwoord resetten lukt niet

Typ hier je reactie

Atag One handleiding (Nederlands - 28 pagina's) (5)

Atag One specificaties

Hieronder vindt u de productspecificaties en de handleiding specificaties van de Atag One.

De Atag One is een thermostaat die is ontworpen om de temperatuurregeling in huis te verbeteren. Het is een slim apparaat dat compatibel is met verschillende verwarmings- en koelsystemen. Met de Atag One kunt u de temperatuur in uw huis eenvoudig regelen en aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.De thermostaat heeft een duidelijk en intuïtief display waarmee u gemakkelijk de temperatuur kunt aflezen en aanpassen. Bovendien kan de Atag One worden bediend via een smartphone-app, zodat u altijd en overal de controle heeft over de temperatuurregeling in uw huis.Een van de belangrijkste kenmerken van de Atag One is de mogelijkheid om uw energieverbruik te bewaken en te beheren. Met behulp van de thermostaat kunt u inzicht krijgen in uw energieverbruik en maatregelen nemen om uw energiekosten te verlagen.De Atag One is ook voorzien van een zogenaamde 'open-therm' technologie, die zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige regeling van de temperatuur in huis. Hierdoor kunt u comfortabel wonen en tegelijkertijd energie besparen.Wat betreft de installatie, wordt de Atag One geleverd met duidelijke instructies en is het eenvoudig te monteren. Het apparaat is compatibel met bestaande thermostaten en kan gemakkelijk worden geïntegreerd in uw verwarmings- of koelsysteem.Al met al biedt de Atag One een betrouwbare en gebruiksvriendelijke oplossing voor de temperatuurregeling in huis. Het stelt u in staat om energie te besparen en tegelijkertijd maximaal comfort te bereiken.

Algemeen
MerkAtag
ModelOne
Productthermostaat
TaalNederlands, Engels
BestandstypeHandleiding (PDF)

Veelgestelde vragen

Het antwoord op uw vraag niet in de handleiding kunnen vinden? Wellicht staat het antwoord op uw vraag hieronder in de meest gestelde vragen over de Atag One.

Waar kan ik de thermostaat het beste plaatsen?

De beste plaats voor de thermostaat is de ruimte waar u het meest verblijft, in veel gevallen de woonkamer of keuken. Plaats de thermostaat zo'n anderhalve meter boven de vloer, niet in de zon te hangen en niet op een buitenmuur.

Wat is een dode zone van een thermostaat?

Bij een dode zone van uw thermostaat is uw installatie als het ware ‘in rust’. De thermostaat schakelt pas in wanneer het verschil bijvoorbeeld meer dan 2˚C afwijkt van de ingestelde kamertemperatuur.

Wat is de ideale kamertemperatuur?

De meeste mensen vinden dat de ideale kamertemperatuur tussen de 19 en 22 graden Celsius ligt.

Waarom wordt mijn Atag One thermostaat niet ingeschakeld?

Zorg ervoor dat de thermostaat correct is aangesloten op de stroomvoorziening en dat de stroomonderbreker niet is uitgeschakeld. Controleer daarnaast de batterijen in de thermostaat en vervang ze indien nodig.

Hoe kan ik de temperatuurinstellingen aanpassen op mijn Atag One thermostaat?

Om de temperatuur aan te passen, drukt u eenvoudigweg op de omhoog- of omlaagpijlen op het interface van de thermostaat. Elke druk zal de gewenste temperatuur stapsgewijs veranderen.

Mijn Atag One thermostaat toont een foutcode, wat moet ik doen?

Foutcodes op de Atag One thermostaat geven specifieke problemen aan. Probeer de thermostaat opnieuw op te starten door hem uit en weer aan te zetten. Als de fout aanhoudt, raadpleeg dan de probleemoplossingssectie in de handleiding voor de bijbehorende foutcode en volg de aanbevolen stappen daar.

Mijn Atag One thermostaat verwarmt mijn huis niet goed, wat zou het probleem kunnen zijn?

Controleer of de ingestelde temperatuur op de thermostaat hoger is dan de werkelijke kamertemperatuur. Zorg ervoor dat het verwarmingssysteem goed functioneert en dat de radiatoren of vloerverwarming in de kamer niet geblokkeerd of verstopt zijn. Als het probleem aanhoudt, moet je mogelijk contact opnemen met een professionele HVAC-technicus om het verwarmingssysteem verder te inspecteren.

Hoe kan ik mijn Atag One thermostaat programmeren om een specifiek schema te volgen?

De Atag One thermostaat kan worden geprogrammeerd om een schema te volgen door toegang te krijgen tot het programmeermenu. Druk op de menutoets op de thermostaat en navigeer naar de optie voor planning. Van daaruit kunt u verschillende temperatuurniveaus instellen voor verschillende tijdstippen van de dag en dagen van de week, volgens uw voorkeuren.

Is de handleiding van de Atag One in het Nederlands beschikbaar?

Ja, de handleiding van de Atag One is beschikbaar in het Nederlands.

Staat je vraag er niet tussen? Stel hier je vraag

Geen resultaten

Gerelateerde producthandleidingen

Atag One Zonehandleiding52 pagina's
Atag BrainZhandleiding32 pagina's
Atag Brainhandleiding48 pagina's
Atag EaZyhandleiding2 pagina's
Atag WiZehandleiding44 pagina's
Atag Cubehandleiding52 pagina's
Atag Cascadehandleiding56 pagina's
Atag BrainQ RS2handleiding2 pagina's
Atag Brain Qhandleiding2 pagina's
Atag BrainQ RSC2handleiding2 pagina's
Bekijk alle Atag handleidingen Bekijk alle Atag thermostaat handleidingen
Atag One handleiding (Nederlands - 28 pagina's) (2024)

FAQs

Hoe ATAG One instellen? ›

op de ATAG One thermostaat: ga naar Instellingen –> Verbinden. op uw Android/iOS smartphone/tablet: ga naar de WiFi-instellingen smartphone/tablet –> One kiezen. op de ATAG One app: voer de WiFi-configuratie uit door alle stappen op de ATAG One app te doorlopen tot het inlogscherm.

Hoe ATAG One resetten? ›

Via het menu van de ATAG One Zone kan ook een reset naar fabrieksinstellingen (ook wel: harde reset) uitgevoerd worden. Een tweede manier om een harde reset te doen is door de reset-knop op de achterzijde langer dan 15 seconden ingedrukt te houden.

Wat is het verschil tussen ATAG One en ATAG Zone? ›

De ATAG One Zone is als thermostaat dé toegangsweg tot de ATAG Zone. ATAG Zone biedt toegang tot de wereld van domotica. Je kunt met de ATAG One Zone per individuele kamer de temperatuur van je verwarming, warm water en koeling regelen op één app. Zo krijg je als gebruiker de totale controle over je woning.

Hoe werkt een Atag thermostaat? ›

Op de ATAG Zone thermostaat wordt de temperatuur op een tiende nauwkeurig weergegeven. De thermostaat schakelt de CV-ketel pas in wanneer de kamertemperatuur ca. 0,5 °C lager is dan de ingestelde temperatuur. Het huis wordt vervolgens iets onder of iets boven de ingestelde temperatuur verwarmd.

Hoe kun je het beste de thermostaat instellen? ›

4 tips verwarmen zonder verspillen
  1. Verwarm niet je hele huis. Draai de verwarming uit in ruimtes waar je niet bent, ook in de slaapkamers. ...
  2. Zet de thermostaat als je thuis bent niet hoger dan 19 graden. ...
  3. Zet de thermostaat 's nachts op 15 graden. ...
  4. Laat de thermostaat op 15 graden als er overdag niemand thuis is.

Welke temperatuur ketel instellen? ›

Bij moderne ketels kan je de temperatuur van het verwarmingswater zelf instellen. In een redelijk tot goed geïsoleerd huis is 50 of 60 graden vaak voldoende. Een huis met (zeer) goede isolatie kun je ook met een watertemperatuur van 35 tot 50 graden warm krijgen. Check wel of je radiatoren genoeg warmte kunnen afgeven.

Hoe herstart je de ketel? ›

De meeste cv-ketels hebben daarom een resetknop die vaak voor- of onderaan het toestel te vinden zijn. Het kan ook zijn dat de resetknop achter een klepje zit. Bij de knop staat vaak het woord 'reset', een sterretje of de letter R. Hou de resetknop zo'n 5 seconden in en je cv-ketel start opnieuw op.

Waarom cv-ketel resetten? ›

Resetten zorgt ervoor dat uw ketel opnieuw opstart. Voor elke stap bij het opstarten van de ketel wordt er automatisch een diagnose gedaan om te controleren of bepaalde onderdelen nog goed functioneren.

Waarom springt ketel niet aan? ›

Een cv-ketel zal niet aanslaan als er geen toevoer is van aardgas of stookolie. Controleer of er voldoende toevoer van gas is, of de gaskraan niet dicht staat en of er voldoende gasdruk is. Een cv-technicus kan een gasdrukmeting uitvoeren en eventueel de gasdruk verhogen.

Hoeveel bar moet een ATAG cv-ketel? ›

Atag cv-ketel bijvullen

De ideale waterdruk van de cv-ketel ligt tussen de 1,0 en 2,0 bar. Als de druk onder de 1,0 bar komt, dan kunt u zelf gemakkelijk de cv-ketel bijvullen. Voor het bijvullen van de cv-ketel heeft u nodig: een vulslang, een emmer, een waterpomptang en een doekje.

Is ATAG een Nederlands merk? ›

ATAG is Nederlandse trots. ATAG bestaat al ruim 70 jaar en is op Nederlandse bodem opgericht in het Gelderse Lichtenvoorde. In 1948 zijn ze gestart in een Achterhoekse 'schuur' met het produceren van kooktoestellen. Met de tijd groeit het bedrijf mee in de overgang van kolen en olie naar aardgas.

Hoe lang gaat ATAG cv-ketel mee? ›

Een gemiddelde cv-ketel kan tussen de 15 en 20 jaar meegaan. Dit is deels ook afhankelijk van het uitgevoerde onderhoud.

Hoe ATAG One verbinden met wifi? ›

Download One-app op uw smartphone en/of tablet. Ga naar de Playstore/Appstore en zoek op: atag one. Comple GA DOOR Ga naar INSTELLINGEN-WIFI van uw smartphone/ta- blet. Selecteer ATAG One XXXXX en wacht tot het vinkje wordt getoond.

Hoe weet je of thermostaat werkt? ›

De meeste thermostaten werken op basis van 2-zwakstroomdraden. Door middel van deze 2-zwakstroomdraden wordt de cv-ketel aangestuurd. Indien er een breuk of scheur in de kabel voorkomt, zal de thermostaat niet meer werken. Om te weten of er nog spanning op de kabel zit, dan kan je deze uitmeten.

Hoe warm moet de thermostaat staan? ›

Ook wanneer u overdag gaat werken, is 16 °C een goede richttemperatuur. Houd de temperatuur in ieder geval boven 10°C om condensatie te vermijden. Niet alleen de lucht, maar ook voorwerpen in de ruimte koelen af. Zolang die niet mee zijn opgewarmd, stralen ze koude af en dat is nadelig voor het comfortgevoel.

Waar vind ik Gateway nummer ATAG? ›

Ingegraveerd bovenop de deur.

Welke app voor ATAG One Zone? ›

Voor tablet en smartphone is de ATAG One app te downloaden in de App Store en Google Play Store.

Hoe zet ik de ketel aan? ›

Om je cv-ketel weer aan te zetten kun je over het algemeen de volgende stappen volgen:
  1. Waakvlam aansteken.
  2. Radiatoren ten alle tijden openhouden in de woonkamer.
  3. Stekker in het stopcontact doen.
  4. Thermostaat hoger zetten.
Oct 15, 2018

Hoeveel bar moet er in een ATAG cv-ketel? ›

De waterdruk moet tussen de 1,5 en 1,8 bar zijn. Is de waterdruk lager dan 1,2 bar? Dan moet de installatie bijgevuld worden. 3: Zet de thermostaat van de CV ketel laag en wacht 15 minuten.

References

Top Articles
Unveiling The Truth: Graphic Images Of Nikki Catsouras
Warning: Nikki Catsouras Crash Photos Are Graphic And Disturbing
How To Check Your Rust Inventory Value? 🔫
Used Trucks for Sale in Oneida, TN (with Photos)
Are Pharmacy Open On Sunday
Craiglist Mohave
Subject Guides: Business: Exchange Rates: Historical Foreign Exchange Rate
Congdon Heart And Vascular Center
Cornell University Course Catalog
The Front Porch Self Service
Creative Fall Bloxburg House Ideas For A Cozy Season
Everything We Know About Wenwen Han and Her Rise To Stardom
Dr. Nicole Arcy Dvm Married To Husband
How do you evaluate cash flow?
Who is Harriet Hageman, the Trump-backed candidate who beat Liz Cheney?
Integrations | Information Technology
Stepmom Full Video Hd
Rivers Edge Online Login Bonus
Kind Farms Reserve Medical And Recreational Cannabis Photos
Hours For Autozone Near Me
Aussiebigdaddik
Holly Ranch Aussie Farm
Arch Aplin Iii Felony
Sloansmoans Many
Death Valley National Park: The Complete Guide
Black Adam Showtimes Near Linden Boulevard Multiplex Cinemas
Maven 5X30 Scope
Lufthansa LH456 (DLH456) from Frankfurt to Los Angeles
85085 1" Drive Electronic Torque Wrench 150-1000 ft/lbs. - Gearwrench
Hyb Urban Dictionary
Netronline Historic Aerials
Encore Atlanta Cheer Competition
FedEx in meiner Nähe - Wien
Oprichter Haagse rapgroep SFB doodgeschoten, wie was hij?
Craigslist Free Appliances Near Me
Fade En V Pelo Corto
Centricitykp
https://www.hulu.com/series/amish-haunting-96e9c592-7006-47d6-bb8f-265e9ef174ec
Vhl Spanish 2 Answer Key
Erskine Plus Portal
Omari Lateef Mccree
Registrar Utd
Obituary Sidney Loving
Lewisburg Tn Jail Mugshots
Kathy Park Wedding
Leslie Pool Supply Simi Valley
Before Trump, neo-Nazis pushed false claims about Haitians as part of hate campaign
Exceptions to the 5-year term for naturalisation in the Netherlands
Saybyebugs At Walmart
Katia Uriarte Husband
Vimeo Downloader - Download Vimeo Videos Online - VEED.IO
Daniel 3 Nkjv
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5980

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.